CB Valls - Castelldefels (71-72)

Primera derrota en tretze mesos del CB Valls al Joana Ballart i que iguala encara més la part alta del subgrup de la Lliga EBA amb vallencs i Castelldefels empatats. Just per sota hi ha l'Igualada, amb un partit menys i amb opcions de calcar també el mateix balanç que els seus dos primers de la taula, sis victòries i dues derrotes.

L'espectacular rendiment de Diamond Onwuka (30 punts, vuit rebots i 39 de valoració) no ha estat suficient per frenar el perillós Castelldefels. Dies abans ja va dir Oriol Pozo que es tracta d'un dels grans favorits per accedir a la fase final d'ascens a la Lliga EBA. Sense l'encara lesionat Roger Riu, el CB Valls ha marxat al descans quatre punts per davant i sis abans del darrer període.

Però els visitants han capgirat el partit a les acaballes. Tot i això, el resultat podia haver caigut de qualsevol dels dos cantons perquè els avantatges han estat mínims durant el quart període, no pas en el tercer i on els d'Oriol Pozo han arribat a dominar per onze punts. Per aquest motiu el tècnic ha remarcat després del partit que per ser competitius davant equips com el Castelldefels no és suficient rendint tan sols durant 35 dels 40 minuts de pista; Diamond Onwuka només ha pogut aconseguir un dels dos tirs lliures a manca de 49 segons i Pol Olivier no ha trobat el camí en un darrer intent a la desesperada.

L'última vegada que el CB Valls va perdre a casa va ser l'11 de gener del 2020 contra el JAC Sants (69-72). El següent compromís es jugarà dissabte vinent i a Riuclar amb la celebració del derbi contra l'ADT Torreforta, cuer sense cap victòria.

Parcials: 21-23, 21-15, 20-18 i 9-16.