×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Consell Comarcal i Vallsgenera colaboren per reactivar l'economia de l'Alt Camp

El Consell Comarcal de l'Alt Camp aprofitarà una subvenció del servei d'Ocupació per elaborar un pla estratègic de reactivació econòmica de la comarca. Les mesures s'extrauran d'un estudi previ i diagnosi i s'implementaran amb la complicitat de Vallsgenera, de l'Ajuntament de Valls,  amb qui el consell  ha signat un conveni de col·laboració.

Reactivar el comerç de proximitat i potenciar la transformació digital d'aquest sector per adaptar-lo als nous temps. Aquest és un dels principals punts d'incidència del futur pla de reactivació econòmica de la comarca que ha encarregat el consell comarcal de l'Alt Camp aprofitant una subvenció de 100.000 euros provinents del Servei d'Ocupació de Catalunya per fer front a les conseqüències derivades de la Covid-19. Un pla que ha de dissenyar les futures estratègies i  actuacions a desenvolupar.

L’elaboració i aplicació del pla estratègic comptarà amb la complicitat de l’organisme municipal Vallsgenera, que ja treballa polítiques d’ocupació i formació a Valls. De fet, els dos organismes han signat un conveni de col·laboració que ja s’està executant. Així, Vallsgenera ha ampliat el seu radi d’acció oferint formació ocupacional i suport a tota la comarca.

Vallsgenera contactarà també amb els empresaris de la comarca, igual que ja ha fet al polígon industrial de Valls,  per detectar les principals necessitats d’aquests i traslladar-les al document que ha de definir les principals actuacions futures. Un pla de reactivació econòmica que dissenyarà l’empresa Notus-asr partint d’una diagnosi en què tenen veu tots els agents econòmics de la comarca.