Santfeliuenc - UE Valls (1-0)

Un gol als quinze minuts impedeix que la UE Valls sumi res de profit del seu pas pel camp del Santfeliuenc tot i ser molt superior al rival. Els de Joan Antoni Pallarès continuen penúltims de Tercera amb 10 punts en 15 jornades.

Més injust que mai o tan injust com altres cops perquè els vallencs han disposat de les ocasions i els locals simplement han aprofitat un error puntual per emportar-se els tres punts. I la situació es repeteix perquè aquí les badades es paguen car. 

Ha estat un dels millors partits de la UE Valls des que va pujar a categoria estatal, possiblement el millor, però ha mancat l'encert com tantes altres vegades. Que l'atzar o la fortuna no acompanyin, com ha succeït amb l'acció de l'1-0, tomba qualsevol opció de triomf i redueix encara més les probabilitats d'arribar amb les opcions de permanència intactes a la segona fase. Ara bé, aquesta UE Valls és molt més fiable que la de la primera volta i es fa difícil imaginar un futur a curt termini en què l'equip no sumi molt més del que ho va fer a finals del 2020.

Queden cinc partits per als de l'Alt Camp abans d'afrontar la lligueta per la salvació, el primer d'ells al Vilar i contra l'Europa, una de les plantilles més fortes del campionat. 

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2021/futbol-11/tercera-divisio-nacional/grup-5a/aa/santfeliuenc-fc-a/aa/valls-ue-a