No hi ha qui aturi el CB Valls

El Club Bàsquet Valls ja no sap perdre. Només ha caigut un sol cop i va ser a domicili en l'única derrota com a visitant del 2020. El nou any no ha canviat res al Joana Ballart: el líder de la Lliga EBA segueix intractable malgrat les lesions.

"Fiabilitat" s'escriu amb "v" de Valls. Ningú fa ombra als d'Oriol Pozo quan queden cinc jornades per a l'acabament de la primera fase de l'EBA. I si el final arribés avui, la plaça cap a a la fase d'ascens estaria assegurada amb una espectacular carta de presentació de sis victòries i un ensopegada. Guanyar a la pista de l'Olivar manté a dos triomfs de diferència l'Artés, l'Igualada i el Castelldefels, això sí, els dos últims amb un partit menys.

Morten Bulow és el màxim anotador i l'MVP  i el col·lectiu és qui més assisteix, més reboteja i major valoració presenta de tot el subgrup. L'única tara setmanal, la lesió de Roger Riu, que gairebé no va poder jugar a l'Aragó: problemes al turmell dret ja maltret anteriorment. L'ensurt coincideix amb una altra aturada de l'EBA per a la recuperació de partits ajornats, és a dir que el CB Valls descansa aquest cap de setmana.

El següent examen, el 20 de febrer, es jugarà al Joana Ballart i contra el Castelldefels en un dels compromisos que pot esvair dubtes sobre el nom dels posseïdors definitius d'un bitllet cap a la Final a 8.