UE Valls - Sant Cristóbal (0-1)

El Vilar continua sense saber què és guanyar a la Tercera Divisió. Un gol del Sant Cristóbal a la segona meitat impedeix sumar dues jornades consecutives guanyar o, com a mínim, puntuant.  La derrota manté els de Joan Antoni Pallarès com a penúltims del subgrup amb 10 punts en 14 jornades i a falta de sis per acabar la primera fase.

Ha començat intens el conjunt de Terrassa per aproximar-se als tres pals d'Alejo, tot i que la UE Valls també ha generat perill durant els primers compassos de la tarda. Amb alternatives constants, l'inici ha destacat per l'elevat ritme exigit per part de tots dos equips. 

La lesió de Gerard Batista (50') ha precipitat el primer canvi local. Després d'una tornada menys activa, el Sant Cristóbal ha fabricat de nou perill fins al gol de Mario mitjançant una jugada d'estratègia a pilota aturada. Malgrat que els vallencs han arriscat per, com a mínim esgarrapar l'empat, el marcador no s'ha mogut i impossibilita aconseguir el primer triomf com a local i la primera ratxa de victòries del curs.  Dissabte, visita al camp del Santfeliuenc (18 hores).