×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

L’orgue de Valls supera els 500 padrins

Quan falten tres dies per a la celebració del concert inaugural de l’orgue de Valls, la comissió ciutadana que ha impulsat el projecte ha anunciat avui que ja s’ha superat la barrera dels 500 padrins, 500 persones o entitats que han fet aportacions econòmiques per poder sufragar la inversió que ha suposat la construcció de l’instrument.

El concert de diumenge suposa el punt final d’un projecte gestat fa cinc anys i que s’ha pogut fer realitat. La xifra dels 500 padrins satisfà de manera especial la Comissió ciutadana.

El concert inaugural està programat per diumenge a la tarda. Abans, dissabte, es farà la benedicció de l’instrument, que s’estrenarà obert a futures ampliacions. La comissió ciutadana ha preparat un llibre que sortirà al carrer a finals de febrer en què s’explicarà la història de l’orgue de Valls i de l’actual iniciativa que ha permès la recuperació de l’instrument, que s’ha convertit en un element clau de la fesomia de l’església de Sant Joan.

DDR ORGUE 2

Un dels elements clau ha estat la transversalitat que s’ha aconseguit pel que fa als tipus de persones i entitats que han col·laborat en el projecte.

Tant per a l’acte de benedicció de dissabte com pel concert inaugural de diumenge, estan esgotades totes les entrades. Amb tot, s’han programat per als pròxims dies diverses sessions que permetran que els ciutadans puguin conèixer i escoltar el nou instrument.