Plena confiança

La junta directiva de la UE Valls Valls demana gaudir de la Tercera Divisió tot i el mal inici. El president considera que ni els jugadors ni els tècnics han après a treure profit de l'experiència enguany. 

Així, no es ratifica Joan Antoni Pallarès a la banqueta perquè el seu càrrec mai ha estat en perill. Ell va ser qui va pujar l'equip de Segona Catalana a Tercera Divisió, fet inèdit a la història de l'entitat; el treball és digne i els resultats, bons o no, no canviaran el parer del màxim responsable del club.

Ja ho va dir el president setmanes abans davant el mal començament de campanya que s'ha allargat fins ara i que aboca els vallencs a una pràcticament inevitable fase per la permanència: la plantilla no ha de suportar cap dosi de pressió negativa com a nouvinguda i ventafocs econòmica de la Tercera Divisió.

L'Igualada-UE Valls de diumenge serà una nova oportunitat d'incrementar el ritme de punts especialment de cara a un segon tram de la temporada on s'arrosseguen els resultats del primer a l'hora de decidir qui baixa a Primera Catalana si és que finalment, per l'aturada asboluta del futbol de Catalunya, hi ha o no ascensos a la Tercera Divisió.