La UE Valls es reforça amb Gerard Moya 'Chiri'

chiri

El migcampista del Vilafranca, Gerard Moya, és la tercera cara nova de la UE Valls d'aquest hivern després de les adquisicions de Cheikh i Jordi Prades.  El conegut com a Chiri complirà divendres 20 anys i podria debutar diumenge a Igualada.

Natural del Vendrell, va formar-se al Nàstic per arribar al juvenil on va destacar especialment amb l'equip de Lliga Nacional. Tot seguit va reforçar el planter del València amb qui va disputar la Youth League. Un nou pas pel Nàstic va precedir la seva arribada al Vilafranca del també tarragoní Ivan Moreno, on no ha pogut tenir continuïtat aquesta temporada a la Tercera Divisió. Abans, però, va defensar també la samarreta de l'Arboç.

Una conversa entre el futbolista i l'entrenador Joan Antoni Pallarès va ser l'únic necessari per pactar l'acord entre clubs i futbolista, que s'exercitarà aquest dimarts amb els seus nous companys per acumular tantes sessions com sigui possible abans de la visita de diumenge al camp de l'igualada.

Cheikh i Jordi Prades sumen ja dues jornades amb els vallencs i van estrenar titularitat en l'empat de l'altre dia a casa davant el Castelldefels. Chiri pot ocupar l'interior esquerre i també al centre del camp.