×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Llum verda al Pla de Millora Urbana del nucli històric de Valls

El ple de l’Ajuntament de Valls ha aprovat de forma unànime la modificació del Pla de Millora Urbana del nucli històric que ha de permetre en un futur realitzar una intervenció d’esponjament a l’entorn del Museu Casteller.

La proposta, que inclou la construcció d’un equipament públic amb un ús encara per definir, afecta un espai de 300 m2 ocupat ara per solars buits i immobles en runes entre els carrers Sant Oleguer i Sant Antoni. La modificació va ser aprovada ja aquest mes de desembre per la comissió d’Urbanisme i ara el plenari ha reiterat el consens unànime que ja va mostrar el passat mes d’octubre, quan es va aprovar inicialment.

Des de l’oposició s’ha demanat que s’aposti per una estratègia global per recuperar el barri i que es clarifiqui quin ha de ser l’ús del futur equipament.