A pel Terrassa amb cares noves

Cheikh i Jordi Prades reforcen l'atac de la Unió Esportiva Valls i entraran en la llista de convocats de cara a la visita de diumenge al camp d'un Terrassa en hores baixes. 

L'experiència de Cheikh Saad i Jordi Prades ha de servir des d'ara per arreplegar punts útils de cara a la fase per la permanència a Tercera i quan encara queda tota la segona volta de la lligueta prèvia. Tots dos tenen 30 anys. Cheikh, de Mauritània i crescut a Lleida, té memòria a la Segona B i a Tercera, i es trobava sense equip des de l'estiu provinent de l'Almacelles.

CHEIKH 15 GENER

Jordi Prades és de Tarragona, també sap què és moure's a la categoria de bronze i acumula minuts a equips d'arreu del territori, entre ells el Reus Deportiu, i fins i tot d'Alemanya. Arriba de la Pobla B, on no podia jugar per la crisi sanitària, però té futbol de latituds superiors a les territorials. Els nouvinguts ocupen les vacants de Kuku i Marigot, rescindits.

La d'aquest dijous va ser la primera sessió de Jordi Prades i la segona de Cheikh amb una UE Valls penúltima amb sis punts en deu jornades i que ja mira més cap a l'altre subgrup que cap al seu, conscient de la importància de qualsevol partit previ a la lluita contra rivals directes per la salvació.

PRADES

L'equador es travessarà a l'Olímpic de Terrassa i contra un rival que ja va guanyar en l'anada al Vilar. Ara, però, encadena dues derrotes sense cap gol a favor. 

Marc Guasch serà baixa per acumulació de grogues de cara a un Terrassa-UE Valls que començarà diumenge a les 17 hores. 

Canvia't al 39 a la TDT