El debut de Diamond Onwuka

Diamond Onwuka s'estrenarà a la Lliga EBA com a jugador del CB Valls aquest diumenge i a la pista de l'Artés en el primer compromís de l'any 2021. Una lesió al genoll va impedir la seva participació durant els primers quatre partits de la temporada. Ara, Oriol Pozo recupera un efectiu providencial.

Ja el tenim aquí. Una caiguda patida fa dos mesos va afectar el seu genoll dret. Des d'aleshores, la paciència del jugador ha estat imprescindible per deixar enrere l'entrebanc físic i tornar amb forces renovades.

Amb cura de no fer cap pas enrere i encara sense el ritme competitiu dels seus companys, els d'Artés seran els primers minuts de Diamond Onwuka a l'EBA i amb la samarreta del CB Valls. Fins ara només l'hem vist entre setmana, exercitant-se, i a la Lliga Catalana on ja va oferir credencials de qualitat i solvència. 

cb valls 6 grnrt

El CB Valls presenta una targeta de tres victòries i una derrota patida en l'últim partit del 2020, i el primer obstacle del 2021 es diu Artés, equip que no ha perdut cap dels tres partits que ha jugat, un d'ells davant l'ADT Torreforta. Vinculat amb el Manresa d'ACB i acabat de pujar, és especialment incòmode com a local. 

L'Artés-CB Valls començarà diumenge a les 18 hores i sense Adrià Rivas, que va patir un cop el passat dissabte. ADT Torreforta i CB Salou descansaran aquest cap de setmana.