Pobla - UE Valls (2-4)

La UE Valls fa història assolint la primera victòria de la seva curta trajectòria a la Tercera Divisió. Triomf per a l'esperança en el derbi a la Pobla i remuntant un 2-0 en contra. Jordi Oribe havia situat coll amunt el partit per als de Joan Antoni Pallarès amb gols als minuts 4 i 22, però Albert Plana ha retallat diferències poc abans del descans (41'). Una diana que ha reflectit el caràcter de la UE Valls a l'hora de no abaixar els braços tot i la mala classificació i anar clarament per darrere en el marcador.

Cesc Martínez (48') i Aleix Ruiz (52'), els dos de penal, han capgirat completament la truita, mentre que Sergi Gómez ha rubricat el migdia triomfal quan la Pobla buscava l'empat a la desesperada. I un detall que ho diu tot: avui la UE Valls ha marcat més gols, quatre, que en tota la Lliga que s'havia disputat fins ara, tres.

uevalls 2

Els de l'Alt Camp s'han refet del mal començament de curs i de les baixes per lesió de Marcel, Xavi Fabra i Eric per sumar la primera victòria en vuit partits. Tres punts que no transformen pas la part baixa de la Tercera Divisió, amb l'equip encara penúltim (5 punts) però que aixequen els ànims per als següents compromisos, especialment el de diumenge a casa contra la Muntanyesa (16.30). Els barcelonins són cuers amb tan sols un punt, això sí, amb un partit menys.