Valls a les dues banquetes

Demà parlarem de futbol per repassar el duel territorial entre dos equips necessitats de punts. Avui, però, ens fixarem en el vessant més pròxima, familiar i local del partit amb la Pobla de Mafumet i la Unió Esportiva Valls, o el que és el mateix, amb dos tècnics que van créixer junts a l'escola formativa.

No tan sols es respecten, s'aprecien des de la llunyania futbolística d'un filial del Nàstic extremadament curós amb la pilota i un Valls que ha de ser molt més pràctic per sobreviure a Tercera.

Beto va liderar la Unió Esportiva Valls en un dels ascensos a Primera Catalana. Pallarès va militar al futbol professional, suma anteriors experiències a les banquetes de la categoria i considera que ha de ser un estímul competir aquí, a un dels camps de la Lliga on millor es juga a futbol.

La Pobla de Mafumet suma sis punts en cinc partits i el Valls, dos en set. Tot plegat sense cartes amagades entre banquetes i de cara a la celebració del primer derbi grana i vallenc a Tercera (diumenge, 12 hores).