×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Valls prepara un cicle de Nadal amb actes virtuals i adaptats

Valls engegarà el cicle nadalenc aquest dijous amb el tradicional acte d’encesa de llums ornamentals, que enguany serà virtual. Seran 386 motius nadalencs escampats per 55 places i carrers de Valls que donaran vida especialment a l’eix comercial en un període especialment important pel comerç local, que podrà ocupar el carrer sense cost. Una mesura per tenir més visibilitat en període de pandèmia. Una bola lluminosa gegant a la plaça del Blat representarà un atractiu més per atraure públic en un cicle nadalenc que mantindrà la major part d’actes rituals, tot i que haurà d’adaptar-los a la normativa derivada de la pandèmia.

D’aquesta forma, l’arribada dels Reis d’Orient serà virtual i els nens hi podran connectar per videotrucada si ho sol·liciten abans a través dels carteres reials que es situaran a les escoles. D’altra banda, es mantindran també les tradicionals sortides dels personatges del Fumera i de l’Home dels Nassos, sense un itinerari concret, i es preveu la presència de músics itinerants al carrer.

També es manté l’espectacle de Cap d’Any que el Grup del teatre Principal va estrenar el curs passat, juntament amb els tradicionals Pastorets que representa la mateixa entitat. Espectacles que es representaran amb horari adaptat. El GTP ja hi està treballant repartint els actors en dos grups bombolla de 20 persones.

El que no hi haurà enguany serà l’habitual parc de Nadal amb tallers impulsats per diferents entitats. No hi serà per recomanació sanitària. En el seu lloc, s’ha programat una proposta familiar impulsada per la companyia Passabarret al pati de l’escola Enxaneta.