×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Jaume Bonet: 'La UE Valls és capaç de fer-ho, però ha de creure-s'ho'

La UE Valls  pot sortir del pou, guanyar a Tercera i aixecar el vol tot i no guanyar cap partit del set primers partits. Ho diu un expert del futbol territorial, el també vallenc Jaume Bonet, que apel·la directament a la qualitat existent a les botes.

L'equip funcionarà quan cregui de debò en les seves capacitats a l'hora de plantar cara en una Lliga tan exigent com la Tercera Divisió. La Unió Esportiva Valls ha sumat només dos punts de 21 possibles, els dos fora del Municipal del Vilar. El desànim assetja el vestidor, necessitat de victòries i especialment de confiança, però no pas d'aptituds futbolístiques. És l'opinió d'un entrenador que coneix molt bé gran part de la plantilla vallenca.

Afegeix Bonet que un grup capaç d'encadenar dos ascensos té futbol suficient per competir amb garanties a una categoria inèdita com l'actual, i que l'existència de diverses fases durant el curs incrementa el marge temporal de reacció a la recerca de la permanència.

La Unió Esportiva Valls passarà diumenge al migdia pel camp de la Pobla de Mafumet, que tampoc ha arrencat bé la temporada amb sis punts en cinc partits.