Ivan Moreno: 'Espero que la UE Valls se salvi'

Serà com un derbi però de banquetes. El tarragoní Ivan Moreno és el tècnic del Vilafranca, següent rival en Lliga de la Unió Esportiva Valls, que busca encara el primer triomf a Tercera després d'empatar al camp de l'Europa. Segons l'entrenador visitant, els vallencs disposen dels ingredients necessaris per aconseguir la permanència.

Bons desitjos d'Ivan Moreno cap a Joan Antoni Pallarès i els seus. El Vilafranca és cinquè amb set punts en quatre partits mentre que la UE Valls és penúltima amb dos en sis. Diu l'antic dirigent del planter del Nàstic, on va entrenar molts dels actuals jugadors del mateix Valls, que la Lliga és tan oberta que les tendències poden capgirar-se en qualsevol moment. I creu que el debutant a Tercera és capaç de fer-ho.

VILAFR OK

Admiració mútua des de les banquetes i relació fluida durant l'estiu, també per rubricar alguna de les incorporacions de la UE Valls, que encara no ha guanyat i que ni tan sols ha puntuat al Municipal del Vilar, l'espai que ha d'erigir-se en escut protector en la competitiva categoria. Hi ha més igualtat de la que dicta la classificació, ho diu un clàssic de Tercera capaç de lluitar i fins i tot accedir al 'playoff' les últimes temporades.

Un Vilafranca que jugarà sense el tarragoní Víctor Oribe, baixa de cara al compromís de diumenge a les 16.30 hores.

Fotografies: Twitter @FCVilafranca