L'aturada de l'EBA 'frena' un CB Valls a l'alça

El conjunt de l'Alt Camp està en ratxa després de dues victòries els dos primers partits de la fase regular. Tot surt rodat per als d'Oriol Pozo malgrat absències clau com la de Diamond Onwuka.

La finestra de descans de dissabte i diumenge frena en certa manera l'evolució esportiva de l'equip però també netejarà la infermeria de cara al derbi del 28 de novembre contra l'ADT Torreforta al Joana Ballart. El cos tècnic es mostra satisfet per la imatge de la plantilla durant les victòries contra l'Olivar i el Castelldefels. A domicili, el paper de Guillem Fàbregas, debutant amb els vallencs, va ser excel·lent amb 18 punts, set rebots i quatre recuperacions.

Part del grup s'exercita també durant els matins aprofitant la disponibilitat horària del pavelló i del mateix entrenador. La primera fase de l'EBA és tan curta, dotze jornades, que qualsevol error inesperat pot ser providencial a l'hora de definir qui lidera el subgrup i accedeix a la fase final i que ocupa les tres places destinades per als millors segons. Un dels favorits, l'Igualada, ja va caure en la jornada 2.

L'EBA no tan sols s'atura per al CB Valls, també per al CB Salou, que va estrenar-se victoriós diumenge, i per al mateix ADT Torreforta, que només ha disputat un partit amb derrota a Artés.