UE Valls - Santfeliuenc (0-3)

La primera victòria de la UE Valls haurà d'esperar. El Santfeliuenc ha resolt el partit en poc més de mitja hora per deixar els de Joan Antoni Pallarès amb un sol punt en cinc jornades.

Sani ha avançat els visitants al minut 8 i Collado ha marcat el 0-2 al 23'. El tercer de Carlos Garcia poc abans del descans (38') ha desfet qualsevol esperança de remuntada per part d'una UE Valls que veu truncada així la millora defensiva experimentada en l'empat sense gols de la setmana anterior i que allarga l'infortuni ofensiu habitual durant l'inici de la temporada de l'estrena a la Tercera Divisió.

Cuer de la taula igualat amb la Muntanyesa, el calendari no ofereix treves al conjunt de la capital de l'Alt Camp perquè diumenge (12 hores) passarà pel camp de l'Europa, líder de la Lliga quatre victòries en quatre jornades.