UE Valls - Terrassa (0-3)

L'equip visitant ha imposat sobre la gespa la seva condició de favorit davant una UE Valls que s'ha estrenat amb derrota a la Tercera Divisió i amb un terç de la grada oberta per als aficionats. Els locals han començat amb empenta i les idees clares, conscients del potencial d'un oponent dissenyat per pujar a la Segona B i que és capaç d'aprofitar qualsevol opció per desequilibrar els partits, tal com ha succeït davant la presència de menys de 200 aficionats, el permès per la crisi sanitària.

Quan s'ha complert la primera mitja hora de duel, els egarencs han desequilibrat la jornada amb dues accions separades només per sis minuts. Així, Jaume Pascual ha superat Alejo amb un xut creuat per executar amb encert una ràpida transició. Al 37', Torreño ha aconseguit amb el cap el 0-2.

Fabra ha fregat l'1 a 2 poc més enllà de l'inici de la segona part, però qui ha tornat a marcar és el Terrassa gràcies  al gol en pròpia porta d'Alejo arran d'un mal refús a les acaballes (89').  El tècnic Joan Antoni Pallarès ha refrescat l'onze amb l'entrada de Gómez, Plana i Miranda durant la segona meitat a la recerca de major ritme, espai i oportunitats de gol, però no ha pogut ser.  La primera fase de la Lliga consta tan sols de 20 jornades i la següent, el primer viatge de la UE Valls, es produirà diumenge al camp del Castelldefels (12 hores).