A pel primer títol de Lliga Catalana EBA en dues dècades

El Club Bàsquet Valls vol obrir la setmana vinent amb un titol al sarró, el de la Lliga Catalana EBA. L'assalt s'inicia dissabte i a casa contra el Badalonès. El guanyador de l'eliminatòria accedirà a la 'Final Four', que se celebrarà a Mataró entre diumenge i dilluns.

Els vallencs pretenen allargar l'estat de gràcia uns dies més per enllaçar la dinàmica triomfal de la pretemporada amb el debut de Lliga EBA de la setmana vinent. Sobretot, però, volen convertir-se en campió de la Lliga Catalana EBA per primer cop en 20 anys perquè l'última vegada va produir-se el curs 2000-2001. El Badalonès milita a un dels altres dos subgrups de la Lliga EBA, tot i que el curs passat ja va competir al Joana Ballart amb victòria local per quatre punts. Els d'Oriol Pozo veuen compatible anar a pel títol i arribar físicament bé al primer partit d'EBA, el 18 d'octubre, a la pista del CB Salou

Jota ja sap què és endur-se la Lliga Catalana amb la samarreta d'un CB Valls amb Mortel Bulow a la infermeria, dubte seriós per a tot el cap de setmana arran de molèsties al bessó. Qui passi a les semifinals s'enfrontarà al Roser o l'Artés. Per l'altre cantó del quadre esperen torn Mollet, Martinenc, Mataró i Bisbal Bàsquet.

El CB Valls-Badalonès començarà aquest dissabte a les 18 hores. Ja a Mataró, la semifinal es jugaria diumenge a les 12.30 hores i la final, dilluns a la mateixa hora.