Valls espera l'arribada d'una nova multinacional

Valls espera l'arribada d'una multinacional per ocupar la nova nau de 3 hectàrees construïda per l'empresa GLP. Serà una companyia del sector logístic i, probablement, dedicada al comerç electrònic, ja que aquesta activitat ha experimentat un fort creixement i també s'ha disparat l'interès per trobar grans magatzems.

Aquesta nau de 30.000 metres quadrats del polígon de Valls, molt propera dels magatzems d'IKEA i de Frigicoll, es posarà en marxa ben aviat. La construcció de l'anomenat G-Park va acabar aquest estiu i ara l'empresa GLP, abans anomenada Gazeley, treballa amb l'objectiu de tancar un acord de lloguer abans d'acabar l'any. Asseguren que les converses amb diverses empreses ja estan avançades i, tot fa pensar, que serà una companyia de pes en el mercat internacional.

Creix l'activitat logística i del comerç per internet

web poligon valls

Constaten un alt interès en la cerca de sòl logístic, multiplicat des de l'inici de la pandèmia. I l'opció que sembla agafar més força és que arribi a l'Alt Camp una empresa relacionada amb el comerç electrònic.

Aquesta nova nau del polígon de Valls podria posar-se en marxa com a centre de distribució per a magatzems més petits. GLP presumeix que ofereix un dels espais més moderns del país per la seva eficiència i la capacitat de gairebé 12 metres d'alçada. Aquesta és la primera inversió de GLP a Catalunya, però no serà l'última perquè aquesta multinacional busca més terrenys al territori. 

Pendents de l'ampliació del polígon

polígon valls

La disponibilitat de terrenys industrials però ja és limitada. Per això, la Generalitat treballa en un nou pla director urbanístic que abasta inicialment unes 700 hectàrees de Valls, Vila-rodona, el Pla de Santa Maria i Alió. L'impuls d'aquesta nova àrea permetria ampliar el polígon i captacr de noves inversions a l'Alt Camp.