El primer CB Valls - CB Salou del curs, amb importants baixes visitants

El derbi entre el CB Valls i el CB Salou de demà dissabte a la Lliga Catalana serà el tast previ a la resta de duels de la temporada i arribarà amb importants absències pel cantó visitant.

Els salouencs comptaran amb les baixes del sancionat Gerard Santiago i el lesionat Joan Eduard Martínez, amb problemes musculars que el deixaran fora uns 20 dies. Sergio Jiménez i Xavi Costa encara no s'han reincorporat al grup i Adrià Aragonès està malalt.

Un total de cinc jugadors no disponibles mentre que el CB Valls compta amb la totalitat de la plantilla a excepció de l'aler pivot, Martí Viader. Amb permís per ocupar 240 cadires de la grada del Joana Ballart, si els locals guanyen, es classificaran per a la fase final de la Lliga Catalana EBA després de fer-ho ja a Alpicat.

El Salou, en canvi, s'estrena ara perquè l'altre derbi davant l'ADT Torreforta va ajornar-se per petició dels de Ponent. El partit entre vallencs i salouencs començarà dissabte a les 19 hores. L'últim enfrontament entre tots dos va acabar amb victòria local per 70 a 61.