La incertesa del CH Vila-seca i l'HC Valls dies abans d'obrir la temporada

La COVID-19 provoca que el CH Vila-seca i l'HC Valls desconeguin encara què cal fer per pujar o mantenir-se perquè la Federació Catalana no ha oficialitzat el full de ruta. Mentre la burocràcia dels papers, per allò dels documents d'autorresponsabilitat, taca la prèvia de qualsevol amistós, les dues plantilles enfilen el curs 20-21 absorbits pels dubtes.

Els vila-secans debutaran el dissabte 26 a la pista del Cerdanyola. Serà la quarta campanya a Nacional Catalana on, en principi, ningú ho ha confirmat ni desmentit, es conservaran les dues fases per definir que opta a l'ascens a Primera Espanyola i que busca la repesca o la permanència. Això dilueix el rendiment, fins i tot, de l'entrenador.

HOQUEI

L'Hoquei Club Valls, per la seva banda, arrencarà el diumenge 27 a casa i contra el Ploms; signarà la segona campanya consecutiva un esglaó per sota, a la Primera Catalana. I parteix com a candidat a pujar amb dos reforços de nivell, Àleix Cid, del Vendrell d'OK Lliga Plata, i Aleix Català, antic jugador dels vila-secans. Ser ambiciosos i assumir amb resignació el context actual.

La Prmera Catalana s'ha dividit en 4 grups, dos més que fins ara, amb nou participants. La Federació preveu descansos a la graella de partits per recuperar els possibles ajornaments per positius de coronavirus.