La Fira de Santa Úrsula ja té cartell

No hi ha dubte que els nens i les nenes van ser un dels col·lectius que van tenir un confinament més complicat. És per això que l'Ajuntament de Valls ha volgut homenatjar els més petits amb un cartell de Santa Úrsula amb la imatge d'un anxaneta. Una imatge que també vol reconèixer els valors castellers de la superació, l'esforç col·lectiu i la feina ben feta.

El disseny de la imatge que acompanyarà la Fira de Santa Úrsula és de Ferran Orta. L'il·lustrador destaca la utilització de colors càlids que simbolitzen el color de la terra, on s'assenten les bases de les construccions castelleres. També ha volgut utilitzar elements tradicionals com la faixa, que juguen amb el simbolisme de la verticalitat dels castells.

ursula

Per saber les activitats que conformaran el calendari ursulenc, encara haurem d'esperar, ja que l'Ajuntament no ha volgut avançar-ne res al respecte. Però tant la vella i la Joves estan oberts a qualsevol acte simbòlic.

El que és segur és que tots els actes de la Fira de Santa Úrsula es faran pensant en les mesures sanitàries per evitar contagis de la Covid.