La nova temporada de teatre de Valls recupera espectacles ajornats per la pandèmia

Mercè Sampietro, El Petit de Cal Eril o Quim Masferrer són alguns dels protagonistes de la nova temporada del Teatre de Valls. El nou curs estarà marcat per les restriccions per evitar la propagació del coronavirus i recupera bona part dels espectacles que es van ajornar durant la primavera.

Els Teatres de Valls han presentat la cartellera del primer semestre de la temporada 2020-21, que recuperarà gran part dels espectacles ajornats pel confinament. El Teatre Principal i el Centre Cultural obriran amb un 50% de la seva capacitat i implantaran tota mena de mesures per complir la normativa de seguretat sanitària.

Repeteixen com a noms propis d'aquesta nova temporada Quim Masferrer, El Petit de Cal Eril, Mercè Sampietro, Joan Pera o Àngels Gonyalons, que estava previst que actuessin a Valls durant la passada primavera, quan l'amenaça de la Covid-19 ho va impedir. El tret de sortida de la nova temporada el donarà 'La dona del 600', del dramaturg i director Pere Riera el dissabte 26 de setembre. Entre altres, també hi trobarem Vaig ser Pròsper, de Projecte Ingenu, dirigida pel tarragoní Marc Chornet.

La cartellera de tardor hivern inclou també, com és habitual, una nova edició del festival de teatre de titelles Guant, al mes de novembre, i el cicle nadalenc del Grup del Teatre Principal amb els Pastorets i una nova entrega d'Un cap d'any a l'Infern, proposta encetada el curs passat.

La venda d'abonaments s'iniciarà el pròxim dilluns a les 10 del matí a través del web municipal valls.cat. Pel que fa a la venda de les entrades soltes, els espectadors podran comprar-les a partir del 17 de setembre.