El vallenc Oriol Besora fitxa pel Pardinyes de la LEB Plata

L'aposta esportiva més ambiciosa del jugador de l'Alt Camp. Tres temporades després de tornar a casa seva, el CB Valls, Besora buscarà regularitat i minuts de nivell una divisió per damunt.

És lúltima vegada que trepitja el Joana Ballart abans de convertir-se en fitxatge del Pardinyes, que complirà la segona campanya seguida a la LEB Plata, una categoria per sobre del CB Valls. Il·lusionat Besora que, tot i ser un pilar dels d'Oriol Pozo, considera que és l'hora de volar alt per créixer i aspirar a més. A les ordres de Gerard Encuentra, vestirà la samarreta d'un vell conegut del territori com a rival i on també han treballat molts jugadors que han competit al Camp de Tarragona com Adrià Duch o Jordi Bergadà, entre altres.

pardinyes

Serà la segona experiència de Besora a la Plata. Té 23 anys i amb tan sols 19, en la primera jornada de la campanya 2016-2017, va participar de la victòria del CBT a la pista del Zornotza. Des de llavors, una greu lesió i especialment la irregularitat vallenca durant del 17 al 19 va dificultar el sorgiment de la millor versió d'un Besora que vol esclatar ben aviat i al Barris Nord de Lleida.

Besora preveu arrencar la pretemporada el 24 d'agost. Una baixa més que significativa per al CB Valls, que busca ara el relleu idoni per afrontar la nova temporada de l'EBA.