Masqué gairebé enllesteix una UE Valls il·lusionant

A punt de complir 35 anys serà un dels pilars de la debutant Unió Esportiva Valls a la Tercera Divisió. Sergi Masqué és el penúltim fitxatge del projecte dirigit per Joan Antoni Pallarès a la banqueta, un vell conegut de Masqué amb qui va coincidir com a jugador al Reus Deportiu. El club busca ara, tan sols, un defensa central.

Sergi Masqué acumula una dilatada experiència a la Segona B i la Tercera Divisió. Ha passat pel Reus Deportiu, el Sant Andreu, la Rapitenca, el Cornellà, l'Ascó i el Vilafranca i se'l recorda, especialment, per competir a la categoria de bronze amb el conjunt roig-i-negre. Allà va compartir vestidor amb l'actual entrenador de la UE Valls, Joan Antoni Pallarès, un fet bàsic per vestir la samarreta dels de l'Alt Camp.

WhatsApp Image 2020 07 31 at 18.55.25

Masqué suposa el sisè fitxatge de l'estiu després dels d'Estivill, Gonzo, Òscar Torre, Messeguer i Sergi Gestí. La majoria d'ells disposen d'experiència a la Lliga. Paral·lelament han marxat el porter Òscar Pan, el defensa Enric Socías, els migcampistes Edu Vives i Joan Torné, i el davanter Juan Maza.

Es preveu anunciar, a finals de setmana, la incorporació d'un central per tancar definitivament la plantilla L'equip començarà la pretemporada el 17 d'agost. Si la crisi sanitària ho permet, la fase regular de Tercera Divisió podria començar el cap de setmana del 3 i el 4 d'octubre.