La UE Valls presenta cinc fitxatges

La Unió Esportiva Valls gairebé té enllestida la plantilla per a la propera temporada a tercera divisió. Aquesta setmana el club vallenc ha presentat cinc fitxatges, quatre dels quals amb experiència a la categoria que enguany estrenarà el club blanc-i-roig per primer cop en la seva història. Ho farà amb un equip que mantindrà quinze dels jugadors protagonistes de l'últim ascens.

El primer projecte de la Unió Esportiva Valls a tercera divisió comença a caminar amb pas ferm. El club vallenc gairebé té enllestida la plantilla que s’estrenarà a una categoria fins ara desconeguda a la capital de l’Alt Camp. Ho farà mantenint la major part del bloc que ha sumat dos ascensos consecutius. Quinze jugadors d’aquest bloc continuaran. Per reforçar-lo la directiva oferirà al tècnic Joan Pallarés tot el talent de l’entorn del Camp de Tarragona que pugui recollir. D’entrada, el club ha presentat d’una tacada cinc fitxatges que tenen en comú la seva formació i vinculació al futbol del Camp de Tarragona. Alguns d’ells ja havien coincidit anteriorment amb el tècnic i quatre d’ells, amb experiència a la categoria.

El jove lateral Jordi Estivill és l’únic dels quatre fitxatges que no té experiència a tercera divisió. El porter Gonso García, forjat al Nàstic, arriba provinent del Montsó; el lateral Òscar Torre i el migcampista Marcel Messeguer, provinents de l’Ascó tornaran tercera divisió després de competir a primera catalana el curs passat. Finalment, Sergi Gestí, format a la capital de l’Alt Camp, torna a casa després de passar per Vilafranca i Castelldefels. És el principal exponent de la recepta que vol Pallarés pel seu equip. Gent de casa i amb talent que s’adapti al bloc.

Amb els cinc fitxatges presentats el conjunt vallenc suma ja 20 fitxes, de les 22 amb què vol completar l’equip el tècnic Joan Pallarés. Assegura que només falten dues peces: un pivot i un central per completar un bloc competitiu que començarà a treballar el 17 d’agost per preparar una temporada encara amb interrogants i incerteses federatives.