Valls retornarà l'import de les entrades dels espectacles ajornats durant la Covid

La Xarxa de Cultura de Valls retornarà entre el 20 i 31 de juliol l’import de les localitats venudes dels espectacles suspesos durant el primer semestre d’aquest any a causa de la pandèmia. S’esperava poder reprogramar espectacles però les restriccions imposades per la Generalitat ha obligat els teatres de Valls a modificar l’aforament, amb la qual cosa no es podrà mantenir la localitat adquirida.

Arran de l’emergència sanitària generada per la Covid-19, la Xarxa de Cultura de Valls es va veure obligada a cancel·lar tota la seva activitat programada durant el primer semestre. Amb la fase de represa i amb el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat, l’aforament dels recintes ha de ser modificat i és per aquest motiu que es procedirà entre el 20 i el 31 de juliol al retorn de l'import de totes les localitats venudes per tal de poder elaborar els nous plànols de seients que es distribuiran garantint el compliment de totes les mesures sanitàries necessàries.

La nova temporada de la programació estable dels Teatres de Valls s’iniciarà el dissabte 26 de setembre, al Centre Cultural, amb l’obra “La Dona del 600”. El Centre Cultural també acollirà els espectacles “El pare de la núvia” amb Joan Pera i “T’estimo si he begut”, de Dagoll Dagom, T de Teatre i Empar Moliner en substitució dels espectacles “Cobertura” i “Una història real” que no han pogut ser reprogramats.

L’espectacle “La Bona Gent” de Quim Masferrer, previst per la Festa Major de Sant Joan i que es va haver d'ajornar, s’ha pogut reprogramar pel dia 28 de novembre. El Teatre Principal acollirà “Vaig ser pròsper o recordant la tempesta”, El Petit de Cal Eril, Els Pastorets de Valls i el muntatge un Cap d’any a l’infern.

Les entrades per a la propera temporada es podran adquirir a partir del mes de setembre. D’altra banda, el retorn de les entrades d’espectacles ajornats o suspesos es realitzarà a partir del proper dilluns 20 de juliol, a les taquilles del Teatre Principal en horari de 9 a 2 del migdia i de 5  a 8 del vespre fins al divendres 31 de juliol.