Taula per la Democràcia organitza una nova mobilització a Valls

 

https://youtu.be/ZIx8k_XOCJk

Resposta massiva per part dels vallencs i vallenques que s'han aplegat a la plaça del Blat en defensa a les institucions catalanes i per exigir la llibertat dels presos polítics.

Una vegada més, responent massivament a la crida per la mobilització de la Taula per la Democràcia, els vallencs i vallenques s'han trobat a la plaça del Blat. Un espai que s'ha tornat a omplir. Aquest cop amb una reivindicació que ha girat al voltant de dos eixos inclosos dins manifest consensuat per la taula per la democràcia que s'ha llegit en aquesta nova cita davant l'Ajuntament de Valls. S'ha insistit en la defensa de les institucions catalanes intervingudes per l'Estat i s'ha reclamat també la llibertat dels membres del govern català i dels presidents d'Òmnium i l'ANC empresonats per la justícia espanyola.

A la concentració, presència destacada de l'equip de govern del consistori vallenc, amb l'alcalde al capdavant, acompanyat de diversos regidors. Entre ells, el representant de Compromís per Valls. Crits de llibertat i crides també, amb la mirada posada en les eleccions del 21 de desembre, a la mobilització pacífica i cívica com a eina per fer front a la represió. Dissabte, els sobiranistes en tindran una nova oportunitat. A l'Alt Camp ja en són 13 els autocars que s'han omplert per desplaçar-se a la mobilització convocada a Barcelona. Més de 600 persones.