La UE Valls jugarà a tercera amb jugadors del territori

Després dels dubtes sorgits en les darreres setmanes, finalment la UE Valls confirma que jugarà a Tercera Divisió la pròxima temporada. L'acord arribat amb el consistori vallenc obre les portes a un curs històric pel club, que vol afrontar el repte amb la base d'aquest any amb jugadors del territori.

Finalment la UE Valls podrà afrontar amb totes les garanties econòmiques el repte més important de la seva història, competir per primera vegada a la Tercera Divisió. Així serà després de l'acord arribat amb l'ajuntament de Valls per a poder comptar amb elss recursos necessaris que li permetin competir a partir del mes d'octubre a la darrera categoria del futbol estatal.

Per una banda, l'ajuntament vallenc s'ha compromès a augmentar la subvenció directa que rep el club, que passarà dels 35.000 euros dels darrers tres anys a 46.000 de cara al pròxim curs. Per l'altra, el consistori ajudarà al club a trobar recursos privats en forma de patrocinadors.

L'acord arribat fa que l'assemblea prevista per a aquest divendres ja no sigui decisiva per al futur del club i, que per no haver de forçar les mesures de seguretat arran del coronavirus, hagi estat ajornada fins a nova data.

De cara a la nova temporada, el club blanc-i-roig l'afrontarà novament amb Joan Antoni Pallarès a la banqueta i amb un 75 per cent dels jugadors que conformaven la plantilla aquest curs. Així, en els propers dies s'acabaran de tancar totes les renovacions pendents.

Pel que fa a noves incorporacions, el club espera tancar-ne entre 5 i 6, totes de jugadors del Camp de Tarragona.