Valls presenta quatre projectes per millorar la via pública al PAM de la Diputació



Els quatre projectes que presenta l'ajuntament vallenc al PAM de la Diputació se centren a millorar la via pública. Es faran al passeig de l'Estació, a l'edifici de Ca Xapes, al barri de Santa Magdalena i a quatre camins rurals. Des de l'Ajuntament creuen que el que han de fer com a institució és invertir en obra pública.

Al passeig de l'estació es farà la renovació total de les voreres a banda i banda del passeig i asfaltaran els 950 metres de longitud que sumen els dos carrils de circulació per a vehicles. També modernitzaran la xarxa d'aigua, que a més dels veïns de la zona, garanteix el subministrament als barris de la Colla Vella i dels Pisos de Clols.

En el mateix l'àmbit de la via pública, es renovarà l'enllumenat del barri de Santa Magdalena i es reforçarà la il·luminació de la pista esportiva. L'Ajuntament també presenta al Pla d'Acció Municipal un projecte de rehabilitació de l'edifici de Ca Xapes que permetrà el retorn de la Llar del Jubilat a la seva històrica seu. D'altra banda, les actuacions sol·licitades al PAM també preveuen la millora de quatre camins del terme: diferents trams dels camins del Riu, Masmolets, Vilafranca i d'Alió per tal de millorar la circulació agrícola.