Perilla el somni de la UE Valls a Tercera Divisió

Han signat una temporada excel·lent rubricada amb un ascens que ara es podria quedar en paper mullat. La Unió Esportiva Valls no sap si la temporada vinent podrà jugar a Tercera Divisió perquè fan falta diners. Els socis estan convocats la setmana vinent a una assemblea general en què es discutirà la viabilitat del projecte.

Era una de les poques notícies positives que ens havia deixat l'aturada competitiva arran de la pandèmia de la COVID-19, però aquesta podria veure's condicionada pel moment econòmic. L'ascens històric de la UE Valls perilla per la manca de suport que el club diu està trobant tant en matèria institucional com de patrocinadors.

Demanen més suport de l'Ajuntament

És per això que reclamen a l'ajuntament vallenc un suport que estigui en consonància amb la fita esportiva assolida. Per una banda demanen cobrar la subvenció pendent d'aquesta passada temporada i per l'altra un cop de mà per torbar patrocinadors que puguin fer viable la supervivència del club a la tercera divisió.

Des del consistori vallenc mostren tot el suport al club blanc-i-vermell i esperen que els properes reunions amb l'entitat serveixin per a desencallar les ajudes necessàries.

De moment, els socis del club decidiran el proper 17 de juliol en assemblea si el somni de la tercera divisió continua viu.