L'actor Ricard Farré s'estrena com a escriptor amb "Postres de dia"

L’actor vallenc Ricard Farré descobreix ara una nova faceta de la seva personalitat. Ha descobert també la seva passió per l’escriptura. Aquest dijous el vam trobar a l’Institut d’Estudis Vallencs presentant el seu primer treball: "Postres del dia". Un recull de poemes i textos curts.

Petites degustacions literàries que durant dos anys ha cuinat a foc lent l’actor vallenc Ricard Farré per descobrir la seva vocació, també, d’escriptor. Ho ha fet compilant versos i escrits curts nascuts de l’espontaneïtat que s'han unit per vestir "Postres del dia", el primer treball escrit de l'actor vallenc.

TEXTOS AGRUPATS PER TEMÀTIQUES

Dit i fet, la compilació de versos ja és un fet i el polifacètic Ricard Farré pot compartir les seves paraules amb un públic que ara no trobarà a l’altra banda de l’escenari. Ho fa amb un recull de textos eclèctic que agrupa per temàtiques.

Preparats i cuinats els postres, les petites degustacions de paraules que proposa Ricard Farré ja es poden digerir. De fet, l’escriptor ha aprofitat la flexibilitat de la nova situació després de la Covid-19 per signar exemplars del seu llibre a la seva ciutat.