Incombustible J.J. Miguel

L'històric pivot del CB Valls continuarà un any més perquè es veu amb forces d'aportar i perquè no vol retirar-se fora de les pistes. En certa mesura, l'aturada competitiva ha estimulat encara més el pivot per seguir donant guerra a la pintura.

J.J. Miguel haurà complert 39 anys quan el capítol EBA 2020-2021 comenci. Més de dues dècades de bàsquet de qualitat i una idea permanent al cap: l'epidèmia no podia tacar el desenllaç d'un dels esportistes referents del territori d'aquest segle. El jugador té corda per estona i la confiança del tècnic Oriol Pozo.

Fidel escuder de la resta d'interiors del conjunt vallenc les últimes temporades, la darrera va acumular de mitjana gairebé la meitat dels minuts per partit. El CB Valls va quedar-se a les portes d'ocupar una plaça del 'playoff' anul·lat per la cancel·lació del curs. Si tot va bé, la renovació del bloc permetrà donar continuïtat a l'actual vestidor.

Encara no sabem quina serà la fotografia EBA a partir de la tardor, sense descensos i obrint les portes d'entrada als ascendits de categories autonòmiques. Un fet que, si no hi ha canvis, provocarà l'increment de grups i la modificació del sistema competitiu.

Foto: twitter CB Valls