Qui vulgui anar als actes religiosos de Sant Joan a Valls s'haurà de preinscriure a partir de dilluns

Qui vulgui assistir presencialment als actes litúrgics de la Festa major de Sant Joan de Valls s'haurà d'inscriure prèviament. L'accés a l'església de Sant Joan, amb aforament reduït, serà restringit seguint les recomanacions sanitàries. La inscripció es podrà fer per mail a partir de dilluns que ve a les 9 del matí. La reserva s'haurà de fer enviant un mail a les tres adreces electròniques habilitades per a l'ocasió segons l'acte a què es vulgui assistir. Només es podran reservar dues places per persona.

L'organització confirmarà l'assistència seguint l'ordre de recepció dels correus fins exhaurir les places disponibles. També indicarà l'hora d'entrada a l'església, que es farà de forma esglaonada.

Les inscripcions s'obriran pel vot de poble del dia 25 al Lledó, amb un màxim de 150 assistents, i per l'Ofici i el Cant de Completes, a l'església de Sant Joan, amb 300 places disponibles. Per inscriure's a la celebració del Cant de Completes s'ha de fer al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per l'ofici del dia 24 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., i per anar al Lledó, al vot de poble del dia 25 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..