La Unió Esportiva Valls arriba a Tercera per quedar-se

El vestidor tindrà continuïtat amb pocs canvis respecte a l'equip que ha encadenat dos ascensos. Des del Vilar desitgen que el debut a categoria estatal sigui l'inici d'un projecte a llarg termini a la categoria, fita inusual els últims anys al Camp de Tarragona.

Joan Antoni Pallarès no fitxarà a l'engròs. Ja sap què i qui vol incorporar i, a excepció de petits moviments afegits que puguin produir-se per la natural evolució del mercat, la UE Valls del 2021 serà gairebé la mateixa que la del 2020. És el premi i la confiança en un vestidor capaç de mantenir-se invicte des de la jornada 8 i fins a l'acabament sobtat de la temporada.

classi ue valls

La direcció esportiva ja treballa per fer païble l'important esforç econòmic que suposa enfrontar-se contra molts dels millors clubs de futbol de Catalunya. Afirmen que Pallarès té via lliure per treballar, que si l'inici de la Lliga és negatiu, tindran tanta paciència com aquest curs i que Valls no vol ser un equip de pas a la Tercera Divisió.

El Reus Deportiu i la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic, són els únics representants del Camp de Tarragona amb dilatades trajectòries contemporànies a Tercera, tots dos amb major potencial econòmic que el d'un club com la UE Valls, fet al futbol territorial. És hora de garantir una sortida de primer nivell per als jugadors de la zona.

Pallarès i la resta només han perdut vuit partits de Lliga en dues campanyes. Si l'embranzida té durabilitat, l'Alt Camp demanarà pas estable al grup 5.