La UE Valls ja és de Tercera Divisió

Guany inèdit a la història del club. La Federació Catalana de Futbol ha dictaminat l'ascens del conjunt dirigit per Joan Antoni Pallarès, segon classificat del grup 2 de Primera Catalana a manca d'onze jornades que no es disputaran per culpa de l'epidèmia.

El Municipal del Vilar trepitjarà la Tercera Divisió a partir del curs vinent; ara ja és oficial. Ho vam avançar dies enrere però la Federació Catalana ha enllestit definitivament aquest dimecres totes les competicions. En línia paral·lela amb la Federació Espanyola a l'hora d'ocupar les vacants existents al grup 5 de Tercera, no hi haurà sorpreses inesperades i la Unió Esportiva Valls pujarà com a millor subcampió dels dos grups de Primera Catalana. En la jornada 8 la UE Valls no coneixia la victòria. Des de llavors, el 27 d'octubrem no va perdre cap partit més

ue valls ok

L'èxit no té precedents a la història de l'entitat presidida  per Josep Maria Martínez. Joan Antoni Pallarès i una plantilla farcida de jugadors del territori en què gairebé seria possible confeccionar l'onze inicial amb noms de Valls. Ara el Vilar gaudirà del pas de molts dels conjunts amb més història del futbol català.

Fa dos anys, els vallencs competien a Segona Catalana i d'aquí a tres mesos ho faran en l'àmbit estatal. 15 integrants de la plantilla han encadenat els dos ascensos i el vestidor no experimentarà grans canvis amb la incorporació de jugadors puntuals per perfilar un equip que sigui capaç de lluitar per la permanència.