TAC12 oferirà el concert virtual de la revetlla de Sant Joan a Valls

Una desena de grups actuaran virtualment en el marc de la festa major de Valls. El programa musical del Sant Joan Vallenc es podrà seguir pel canal de Youtube del consistori i part també per TAC12. Aquesta casa s'afegeix a la celebració vallenca amb una programació especial el 23 i 24 de juny que entre altres inclourà també l'emissió del concert virtual de la revetlla amb els grups Lildami, Sabor de Gràcia i Senyora Tomassa.

Tac12 emetrà el concert central i virtual de la Festa Major de Valls, la nit de la revetlla de Sant Joan en una programació especial que inclourà també la reemissió de la sortida de Completes de 2019. La televisió pública del Camp de Tarragona contribueix d’aquesta forma, aportant continguts visuals d’altres edicions com també la diada castellera de l’any passat, a la celebració de la festa major vallenca.

El concert programat per la revetlla inclou les actuacions de Lildami, Sabor de Gràcia, i Sra Tomasa, grups que ja estan gravant a estudi l’actuació en directe que, a banda de Tac12, oferiran també a través del canal de Youtbe del consistori. De fet, aquest canal serà també testimoni de les actuacions virtuals de la resta de grups programats entre el 20 i 25 de juny. És la fórmula que ha trobat el consistori per mantenir la vessant musical de la festa.

DEU GRUPS ACTUARAN EN UN SANT JOAN VIRTUAL

En total són deu els grups que han accedit a tocar a través de les xarxes socials en un format virtual. A banda del concert de la revetlla, el dia 20 actuarà Meritxell Nedderman, el 21 serà el torn de les havaneres de Les anxovetes; el 22 Crim i Nativa; i el 24 El Diluvi, Obeses i Sense Sal. També es podran seguir a Youtube les orquestres Mitjanit i Rosaleda i les actuacions de diferents grups de música tradicional i artistes locals.