El PSC creu que les Decennals s'han de repensar i redimensionar

El PSC de Valls demana seny al govern municipal a l’hora de preparar les properes Festes Decennals. Adverteixen els socialistes que, amb l’actual situació, la celebració s’ha de repensar per minimitzar el seu cost. Els socialistes creuen que ara no és assumible gastar-se 3 milions d’euros en una festa.

La crisi econòmica derivada de la pandèmia haurà de fer repensar les properes Festes Decennals. Aquest és l’advertiment que el PSC fa a l’equip de govern de l’Ajuntament de Valls, que assegura seguir treballant igual en la confecció de la celebració. Els socialistes entenen que el consistori vallenc haurà de redimensionar la festa perquè, a diferència d’edicions passades, no hi haurà la mateixa facilitat per trobar finançament extern a través d’altres administracions.

ALTRES PRIORITATS

Pels socialistes vallencs ara és primordial destinar el màxim de recursos possible a combatre les conseqüències econòmiques que deixarà l’actual crisi sanitària. De fet, el PSC de Valls proposa al consistori vallenc la creació d’un fons d’ajuda per habilitar ajuts a famílies, autònoms o empreses vallenques. Demana també la moratòria i flexibilització personalitzada d’impostos i taxes municipals i insta el govern municipal a reactivar el Consell Econòmic i Social de Valls, format per polítics, agents i entitats socials i econòmiques com a taula de debat per consensuar un pla de dinamització empresarial.