L'enginy de la vallenca Dolça Ollé per desafiar el confinament

Els esportistes d'alt nivell han trencat amb els paràmetres lògics d'entrenament per no perdre el to físic. En casos com el d'una triatleta, la dificultat és màxima però no pas una llosa insalvable.

Amb les piscines tancades, l'enginy es dispara i campiones olímpiques com Sharon Van Rouwendall es fan virals entrenant en una piscina infantil lligada en una corda per no avançar mentre neda. La Dolça Ollé, de moment, no necessita mullar-se per simular una preparació similar a les de sempre. I un triatleta ho té encara més complicat perquè no només es capbussa a l'aigua.

Valls és el nom de pila del ciclisme a Catalunya, però la Dolça tampoc pot rodar per les carreteres de l'Alt Camp. Llàstima que seria un desplaçament injustificat però de ben segur que a la Dolça li aniria perfecte visitar la sala de treball de la Marta Galimany per completar així el triatló amb la cursa a peu.

Dolça Ollé és el principal valor del triatló de llarga distància a la demarcació de Tarragona i apel·la a la paciència per fer front al confinament.. La moral intacta amb el desig de recuperar aviat la rutina competitiva.