Valls desinfecta l'entorn de la residència Ballús i dels espais més concorreguts

En el marc de la crisi sanitària del coronavirus, la desinfecció de la via pública s'ha convertit en una eina important per minimitzar els contagis. A Valls, després del brot a la residència Ballús ja es va reforçar la neteja i desinfecció del seu entorn. Primer una vegada al dia i ara ja tres. D'altra banda, des de fa dues setmanes també s'ha reforçat el servei de neteja a la via pública amb desinfeccions diàries a punts sensibles com farmàcies, supermercats o centres de salut.

INSISTÈNCIA A LA RESIDÈNCIA BALLÚS

A primera hora del matí els treballadors de l’empresa de neteja de la via pública de Valls desinfecten l’entorn de la residència de gent gran Ballús, on es va detectar un brot de la Covid-19. Des d’aquell moment, ho fan cada dia, i  hi tornen també al migdia, i al vespre. Tota precaució es poca. Fins i tot ruixen amb hipoclorit el camió de la brossa que recull al matí les deixalles del centre. Aquest és només una de les mesures d’higiene a la via pública que ha pres l’Ajuntament de Valls, que ha reforçat el servei de neteja viària.

L’empresa de neteja ha preparat els seus vehicles per, a banda de netejar, també desinfectar els carrers amb hipoclorit. A més, a banda dels vehicles habituals han incorporat també els vehicles usats pels treballadors del servei de jardineria, que depèn de la mateixa empresa. Aquests vehicles es destinen ara a la desinfecció de la via pública.

ELS PUNT MÉS CONCORREGUTS

A banda del punt calent de la residència Ballús, es desplacen durant el dia per la ciutat actuant en punts sensibles de concentració de gent, com poden ser supermercats, farmàcies o el Centre d’Atenció Primària, entre altres.  Un servei que s’afegeix al de la neteja diària, reforçat amb productes desinfectants des de la primera setmana en què es va decretar l’estat d’alarma.