Badalonès - CB Valls (64-83)

Cinquena victòria consecutiva d'un CB Valls que empata així amb les places d'accés a la fase d'ascens a la LEB Plata. El rendiment dels d'Oriol Pozo, darrerament, frega l'excel·lència competitiva.

Intensos en defensa, consistents en atac i dominadors del rebot, els vallencs van desfer qualsevol dubte des de l'inici i amb un primer parcial de 7 a 24 que va deixar el partit coll avall. Tot i la tímida reacció local abans del descans, el CB Valls va dominar el duel fins al final amb Oriol Besora i Víctor Vinós, autors de 14 punts, com a màxims anotadors.

La igualtat de l'EBA és tan elevada que cinc equips empaten a la taula amb un balanç de 12 a 7, el mateix que signa, ara per ara, el CB Valls i a manca de set jornades. I els de la capital de l'Alt Cap depenen d'ells mateixos per acabar disputant la següent ronda. El pròxim compromís es jugarà a casa i davant el Barberà; serà dissabte a les 18 hores.

Parcials: 7-24, 18-14-19-18 i 20-27.