El Catllar - UE Valls (1-2)

Cinquena derrota seguida dels locals i onzena consecutiva dels visitants sense perdre. Una UE Valls que s'acosta a la salvació i fins i tot a la part alta de la Primera Catalana, a quatre punts de la plaça de promoció per pujar a Tercera.

La cara i la creu del Camp de Tarragona a la categoria. L'alegria contínua, almenys des del novembre, la protagonitza el conjunt vallenc amb nou victòries i dos empats des que va caure per últim cop aquesta temporada. La decepció o la lectura preocupant ens arriba del Catllar, i és que el conjunt dirigit per Àlex González segueix com a penúltim i a uns tres partits de distància de la possible permanència. La bona feina dels del Baix Gaià no es tradueix, darrerament, en forma de punts; i canviar la dinàmica contra una UE Valls en estat de gràcia és improbable.

Just quan ha començat el derbi, al minut 1, Joan Torne ha marcat el 0-1. Marc González en pròpia porta ha fet el 0-2 poc abans del descans (0-2). L'emoció, però,  ha arribat a la segona part i amb l'1 a 2 de Manrique al 46. Tot i això, el partit ja no ha experimentat variacions malgrat els intents d'igualada dels grocs i els contracops a la recerca de la sentència per part dels visitants.

El Catllar jugarà de nou a casa diumenge vinent i contra el Viladecans (12 hores); per la seva banda la UE Valls rebrà el Martorell diumenge a les 16.30 hores.