Alumnes de l'Institut Jaume Huguet de Valls creen dues cooperatives al centre

Amb l’objectiu d’impulsar l’emprenedoria l’Institut Jaume Huguet de Valls ha posat a disposició dels alumnes les eines necessàries perquè els estudiants del centre puguin crear cooperatives. De moment n’hi ha dues. La primera la va crear l’alumnat de quart d’ESO, que organitza diverses activitats recreatives a l’hora del pati per recaptar fons pel viatge de final de curs.

La segona cooperativa la gestionen els alumnes del Grau Mitjà de Gestió Administrativa. Ells s’encarreguen de preparar i distribuir els productes ecològics per tot el personal del centre que fa encàrrecs a la cooperativa vallenca La Bajoca.

El centre ha creat aquest espai 'coworking' perquè es puguin realitzar activitats com aquestes. Les dues cooperatives són gestionades pels mateixos alumnes que són els principals protagonistes.

Alumnes i professors valoren molt positivament aquesta experiència. Des de l’Institut asseguren que aquests treballs permeten adquirir nous coneixements i habilitats que serviran als alumnes pel seu futur professional.

L’Institut Jaume Huguet és pioner a Catalunya a realitzar aquest tipus d’activitats.