Dolça Ollé buscarà diumenge un nou èxit al Campionat d'Espanya de triatló

És de Valls, té 29 anys i vol sumar un altre èxit a la seva preuada trajectòria. L'actual campiona estatal es marca com a objectiu pujar de nou al podi, aquest cap de setmana i a les Illes Balears.

Són les últimes sessions de feina abans de viatjar a Eivissa on el novembre del 2016 va endur-se el títol de campiona d'Espanya. Ara Dolça Ollé evita quedar-se amb el paper de favorita perquè considera que hi ha un ventall de 3 o 4 aspirants a tot. Per això apunta cap a alguns dels tres esgraons del podi com a premi d'una preparació exigent per arribar en condicions a l'Estatal.
 
I és que fa només tres setmanes, Ollé va debutar a l'Ironman de Madrid i amb distàncies notablement superiors a les del triatló de llarga distància d'aquest diumenge. Una prèvia dura i que situa la vallenca en condicions òptimes per a la següent prova, que constarà de 4 quilòmetres nedant, 120 en bici i 30 més de cursa a peu.

Entrendada pel local Quim Royes i  reconeguda al seu dia pels seus èxits esportius, gestionar l'esforç serà una de les claus per triomfar al Campionat d'Espanya. Un estatal de triatló de llarga distància que es durà a terme aquest diumenge a les 8 del matí i s'allargarà fins a les 3 de la tarda.