Vista Alegre - UE Valls (0-0)

Els de Joan Antoni Pallarès enllesteixen la primera volta com a cinquens classificats de la Primera Catalana i amb nou partits consecutius sense sumar cap derrota.

El resultat, però, podria haver estat molt més positiu si Fabra hagués marcat de penal i al minut 51 en l'ocasió més clara de la UE Valls durant tot el partit. En qualsevol cas les estadístiques dels vallencs són espectaculars, especialment durant els últims dos mesos i mig de competició amb tan sols tres gols en contra en nou enfrontaments, més que suficient per situar l'equip nou punts per damunt de la zona de perill de descens a la Segona Catalana.

Després d'un inici de duel amb seguretat al darrere per part de tots dos conjunts, la segona meitat no va canviar excesivament de signe, amb possessió visitant i conservadorisme local. Insuficient, en qualsevol cas, per desfer el 0-0.

Sisena a la taula, el següent compromís de la UE Valls i primer de la segona volta de temporada es jugarà a casa i contra el Viladecans; serà diumenge des de les 16.30 hores. Els de la capital de l'Alt Camp s'han emporta 23 dels darrers 27 punts en joc.

Estadística del partit:

http://fcf.cat/acta/1920/futbol-11/primera-catalana/grup-2/1cat/vista-alegre-ud-a/1cat/valls-ue-a