Creix l'aposta per artistes locals a la cartellera de Valls

A partir del 3 de febrer es podran adquirir les entrades pels diferents espectacles que conformaran la programació cultural del primer semestre de l’any a Valls. Hi trobarem noms destacats  com Mercé Sampietro, Àngels Gonyalons, Bruno Oro, Clara Segura o Júlio Manrique. També Justo Molinero, Quim Masferrer o el Petit de Ca l’Eril formen part d’uns propostes que tindran alhora un marcat accent local.

Amb més de 400 abonaments venuts durant la campanya de Nadal, la Xarxa de Cultura de Valls gairebé s’ha garantit l’èxit de les tres propostes teatrals que configuraran el pal de paller de la programació cultural de Valls fins a l’estiu. La dona del 600, amb Mercé Sampietro i Àngels Gonyalons, Cobertura, amb Clara Segura i Bruno Oro, i el thriller Una història real, amb Júlio Manrique, són les tres propostes que conformen l’abonament de la cartellera vallenca pel primer semestre de l’any 2020.

A les propostes de l’abonament se li han d’afegir una desena més, les entrades de les quals es posaran a la venda el 3 de febrer. Propostes, bona part d’elles, protagonitzades per artistes locals, com és el cas de l’espectacle multidisciplinar dirigit per Francina Fernández per commemorar el dia de la dona i que comptarà amb la participació d’una quinzena de creadores i artistes vallenques.

A nivell musical, el protagonisme local recaurà en el grup La Tieta Clara, que presentarà el seu espectacle Armilles i tirants. Pel que fa a l’apartat de teatre familiar destaca la proposta del vallenc Eudald Ferré, que presentarà l’espectacle El faune, el drac i el dimoni, a casa seva.

La programació del primer semestre a Valls també inclourà l’obra de Projecte Ingenu, dirigida pel tarragoní Marc Chornet, Vaig ser Pròsper o recordant la Tempesta. A més, també contempla un espectacle de dansa per recordar el cineasta Fellini amb el Balletto di Siena i comptarà entre altres noms propis amb Justo Molinero i Quim Masferrer. A nivell musical destaca la presència del Petit de Ca l’Eril amb el seu últim treball.