CB Valls - Sants (69-72)

Mal inici del 2020 per al CB Valls, que signa així la segona ensopegada com a local de tota la temporada. Un partit molt igualat que deixa els d'Oriol Pozo amb 7 victòries i 7 derrotes a la Lliga EBA. 

Ni tan sols els 25 punts i 9 rebots de Víctor Vinós, amb 39 de valoració, van evitar el triomf del Sants al Joana Ballart. El percentatge d'encert en tirs de camp va ser molt baix, amb només un 33%. Xifres compensades pel domini del rebot, tant defensiu com ofensiu, per part del CB Valls. Els visitants van mostrar-se més inspirats dins la pintura. 

Cert és, però, que Adrià Rivas i Jordi Llagostera no van poder treballar els dies previs en condicions, un detall que va limitar la capacitat d'acció de la plantilla. El tir exterior, amb 6 de 24, tampoc va funcionar i el paper ofensiu d'homes clau com Chris Mussoko i Oriol Besora va ser inferior a l'esperat, amb 8 i 2 punts, respectivament. El primer busca encara el to limitat per les molèsties físiques mentre que el segon tan sols va acumular 10 minuts de pista. 

És també la segona vegada que els vallencs encadenen dues derrotes a la Lliga EBA aquest curs, ara just abans de passar dissabte (18.30 hores) per la pista de l'Olivar de Saragossa, equip de la part baixa amb un acumulat de 4-10. Això sí, el vinculat del Saragossa prové de guanyar a la pista del Roser, rival directe. El següent compromís que viurà el Joana Ballart serà contra el CB Salou, el 25 de gener.

Parcials: 

22-23, 20-20, 15-19 i 12-10.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098299&med=0