El Centre Cívic de Valls programa 49 activitats durant aquest trimestre

El Centre Cívic de Valls manté activitats estrenades enguany en la seva nova programació. Durant el primer trimestre del 2020 n'ha programat un paquet de 49. Entre elles destaca la rua infantil de Carnaval. Les inscripcions ja es poden fer al mateix Centre Cívic.

La celebració de la setena edició de la rua infantil de carnaval, que tindrà lloc el divendres 21 de febrer, serà l’activitat de carrer referent de les que organitzarà durant el primer trimestre de l’any el Centre Cívic de Valls. Enguany amb protagonisme femení, ja que els infants rebran la Reina Carnestoltes i no pas el rei, com era costum. L’activitat comptarà amb la col·laboració de Comerç de Valls i el Grup del Teatre Principal. De fet, són diverses les entitats vallenques que interactuen amb el Centre Cívic per organitzar tallers i activitats.

Pels propers tres mesos el Centre Cívic n’ha programat 49, entre elles diferents cursos i tallers que s’iniciaran dilluns que ve. Les inscripcions ja es poden fer al mateix Centre Cívic. Es mantenen activitats estrenades enguany, però també se n’inclouen de noves.